DUURZAAMHEID

EEN BETERE WERELD.

WAT BEDOELEN WE HIERMEE?

ZO PAKKEN WIJ DAT AAN

MEER PLANEET

Ragnarøk belooft altijd verantwoordelijkheid te nemen voor haar impact op het milieu. Dit betekent dat vanaf het allereerste moment de totale CO2-uitstoot wordt geïnvesteerd in koolstofputten. Maar dat gaat duidelijk niet ver genoeg, en daarom zijn we een – of liever gezegd negen – stappen verder gegaan:

Tussen 2023 en 2032 breiden we onze samenwerking met EcoTree uit, tot onze investeringen in koolstofvastlegging en biodiversiteitsprojecten onze totale uitstoot 9 keer overtreffen!

MEER COMMUNICATIE

Wij hekelen greenwashing, opzettelijke misleiding en valse pogingen tot transparantie! Zoveel merken lijken in ontkenning te verkeren over de omvang van de ecologische crisis waarin we ons bevinden en zien duurzaamheid als een trend die moet worden uitgebuit om hun verkoop te stimuleren.

We proberen zoveel mogelijk termen te vermijden die door zo velen in de industrie worden misbruikt en onderscheiden ons door de mate van eerlijkheid die we tonen.

MEER VAN JOU

Als missiegedreven bedrijf doen we er alles aan om trouw te blijven aan onze principes en de beloften die we doen. Eén manier is door zoveel mogelijk bedrijfsaspecten in eigen hand te houden en voortdurend te evalueren of we op schema liggen. Maar dat is niet genoeg: hoe kan iemand verwachten dat consumenten hun koopkracht realiseren als de informatie die ze nodig hebben om betere keuzes te maken wordt achtergehouden?
Ragnarøk voorziet JOU van alle informatie die we kunnen geven, zodat je zelf kunt zien of het waar is wat we beweren!

HET PRODUCT PASPOORT

REIS MEE MET JE PRODUCT. DIE ZAL KORTER ZIJN DAN JE GEWEND BENT.

Alle informatie over je product, de herkomst ervan, de mensen die erbij betrokken zijn en hoe je het moet onderhouden, vind je hier op één plek. Omdat je het verdient om alles te weten over de kleding die je draagt!