OUR IMPACT*

Distance

3.360 km

Water Use

49 litres

Emissions (CO2-equivalent)

0,96 kg

*compared to industry average

POCKET EDITION
BLACK

Ragnarøk Originals

impact breakdown

The distance travelled compared to the average shirt

4%

The water use compared to the average shirt

10%

The emissions transmitted compared to the average shirt

31%

PRICE breakdown

Ragnarøk will always make sure to provide you with maximum transparency in every step of our production and supply chain. The price breakdown gives you unique insights into the composition of the final price of our garments. Fashion brands generally avoid sharing information like this at all costs, as it exposes where and how they excert huge pressure on suppliers and manufacturers. Through this, they are directly responsible for appaling conditions in and around the production of their garments.
We are convinced that the insights we provide will not only allow you to dive deeper and gain a better understanding of our brand and processes, but that it will also allow you to be more critical of broad industry practices and ultimately make choices that are truly better!

Tote Bags

T-shirts

Ragnarøk zorgt altijd voor maximale transparantie in elke stap van onze productie- en toeleveringsketen. De prijsuitsplitsing geeft jou een uniek inzicht in de samenstelling van de uiteindelijke prijs van onze kledingstukken. Modemerken vermijden over het algemeen koste wat het kost om dit soort informatie te delen, omdat het blootlegt waar en hoe ze enorme druk uitoefenen op leveranciers en fabrikanten. Hierdoor zijn ze direct verantwoordelijk voor erbarmelijke omstandigheden in en rond de productie van hun kleding.

We zijn ervan overtuigd dat de inzichten die we bieden jou niet alleen in staat zullen stellen om een diepere duik te nemen en een beter begrip te krijgen van ons merk en onze processen, maar dat het jou ook in staat zal stellen om kritischer te zijn ten opzichte van brede industriepraktijken en uiteindelijk keuzes te maken die écht beter zijn!

Add Your Heading Text Here

OPRECHTHEID

We hebben bewust gekozen voor oprechtheid in plaats van transparantie, omdat het ons is opgevallen dat veel merken in hun communicatie (in ieder geval gedeeltelijk) streven naar transparantie, maar eerlijkheid volledig achterwege laten. Dingen worden 'duurzaam', 'circulair' en 'goed' genoemd zonder echt een van deze punten te zijn. We willen een einde maken aan de wijdverspreide verbloeming en de verspreiding van verkeerde beweringen die alles uiteindelijk onduidelijker, verwarrender en nep maken. Het is tijd om te stoppen met die onzin, greenwashing te veroordelen en de ware betekenis van circulariteit en duurzaamheid terug te winnen!

OPRECHTHEID

CO-CREATIE

Co-creatie vat de benadering van Ragnarøk samen om met anderen te werken, ongeacht hun rol in onze waardeketen. Wij geloven in het ontmoeten van potentiële partners op gelijke voet en met openheid, omdat dit een vertrouwensrelatie garandeert en de beste manier is om de optimale oplossingen te creëren voor de uitdagingen van de toekomst. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat de economie van de toekomst alleen kan worden opgebouwd door informatie te delen, samen te werken en onze krachten te bundelen!

CO-CREATIE

REGENERATIE

En tot slot, de dringende behoefte aan regeneratie. De mensheid heeft de gezondheid van onze planeet met zo'n dramatische snelheid verslechterd dat we simpelweg geen tijd te verliezen hebben. Het verminderen van de schade die we toebrengen aan de natuur kan slechts de eerste stap zijn in een veel meer alomvattende benadering van het tegengaan van klimaatverandering. Alleen door eerlijk de ware kosten van onze productie en van onze totale (overmatige) consumptie onder ogen te zien, kunnen we de juiste stappen zetten om onze planeet te helpen genezen. Er is geen tijd te verliezen, dus laten we meteen aan de slag gaan!

REGENERATIE

OPRECHTHEID

We hebben bewust gekozen voor oprechtheid in plaats van transparantie, omdat het ons is opgevallen dat veel merken in hun communicatie (in ieder geval gedeeltelijk) streven naar transparantie, maar eerlijkheid volledig achterwege laten. Dingen worden ‘duurzaam’, ‘circulair’ en ‘goed’ genoemd zonder echt een van deze punten te zijn. We willen een einde maken aan de wijdverspreide verbloeming en de verspreiding van verkeerde beweringen die alles uiteindelijk onduidelijker, verwarrender en nep maken. Het is tijd om te stoppen met die onzin, greenwashing te veroordelen en de ware betekenis van circulariteit en duurzaamheid terug te winnen!

CO-CREATIE

Co-creatie vat de benadering van Ragnarøk samen om met anderen te werken, ongeacht hun rol in onze waardeketen. Wij geloven in het ontmoeten van potentiële partners op gelijke voet en met openheid, omdat dit een vertrouwensrelatie garandeert en de beste manier is om de optimale oplossingen te creëren voor de uitdagingen van de toekomst. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat de economie van de toekomst alleen kan worden opgebouwd door informatie te delen, samen te werken en onze krachten te bundelen!

environment1

REGENERATIE

En tot slot, de dringende behoefte aan regeneratie. De mensheid heeft de gezondheid van onze planeet met zo’n dramatische snelheid verslechterd dat we simpelweg geen tijd te verliezen hebben. Het verminderen van de schade die we toebrengen aan de natuur kan slechts de eerste stap zijn in een veel meer alomvattende benadering van het tegengaan van klimaatverandering. Alleen door eerlijk de ware kosten van onze productie en van onze totale (overmatige) consumptie onder ogen te zien, kunnen we de juiste stappen zetten om onze planeet te helpen genezen. Er is geen tijd te verliezen, dus laten we meteen aan de slag gaan!

MAKE
IT WORK.

De tijdloze Basics

Nu vanaf €39,95

€39,95